[FIFA.10] Kiedy będzie poprawka na PC?

Ostatni post: 03-06-2010 20:10, autor: LucaspPOL. Odpowiedzi: 27.
Strona 1 z 2 (28 pozycje) 1 2 Dalej >
Rozmieść posty: Wstecz Dalej
  • 10-28-2009 15:03

[FIFA.10] Kiedy będzie poprawka na PC?

Jak już w tytule napisałem interesuje mnie to kiedy PC-towcy będa mogli sie spodziewać poprawek do FIFY 10?  bo jak czytam ostatniego newsa to mnie szlakjasny trafia za przeproszeniem "EA Sports zbiera pomysły i opinie z całego świata - prace nad FIFA 11 już ruszają. Ty też możesz pomóc!" ;/ jasne jasne pierw by tak może dopracowac poprzednią wersje, a nie juz sie brać za kolejną.... ehh...

Zaklasyfikowane jako:
    • Punkty za posty: 35
  • 10-30-2009 10:30 W odpowiedzi na

• 3RnDDz
    • Top 200 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia10-30-2009
    • Posty11
    • Punkty70

Re: Kiedy będzie poprawka do FIFA 10 na PC?

Z tego co czytałem na jakims forum info nie pewne to na poczatku listopada ma byc patch który naprawi błedy on-linewywala z gry:( i tryb sezonu po ukonczeniu pierwszego wywala do windows na oryginałce i piracie tez wiem bo sprawdzałem:( zastanawiam sie po co to kupiłem skoro ilosc błedów jest ogromna jak skarzenie w czarnobylua na online kazdy ucieka:( powinny byc kary za to!!

• Punkty za posty: 5
  • 10-31-2009 22:19 W odpowiedzi na

• Soplica
    • Top 150 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia04-04-2008
    • Posty16
    • Punkty130

najwazniejsze ze znowu naciogli ludzi na kase a ta fifa10 to jeden wielki syf masakra gram w fife przez neta od wersi 05 ale takiej fify jeszcze nie bylo skandal wywala z gry ludzie uciekaja z meczu grasz 40 meczy wygrasz 20 ani jeden nie zaliczony czemu zmienili od wersij 09 i teraz w 10 wyglad gry na serwerach ea niewiem stary byl lepszy bo przynajmniej wiadomo bylo z kim grasz i z uciekinierami sie nie gralo a teraz to lepiej sciagnac gra z neta i grac przez ip na forach a nie wydawac kase 5 lat orginal mialem ale za rok ani zlotowki im nie dam zarobic
    • Punkty za posty: 10
  • 11-01-2009 21:08 W odpowiedzi na

ja tez już nie kupie... bo sie zawiodłem na całej lini w tej chwili gra na pułce sie kurzy bo grać sie poprostu nie da... nie licząć grania pojedynczych meczy z kompem to wzasadzie w takzdym trybie jakis poważny bląd a to online lezy totalnie zezon tez nie idzie kolejny masakra ;/

• 11-02-2009 10:13 W odpowiedzi na

• Mynia28
    • Brak oceny
    • Data dołączenia11-02-2009
    • Posty1
    • Punkty5

Wiem że nie powiem nic nowego ale według mnie powinnismy poprostu oddac ten badziew jakim jest FIFA 10 takie jest prawo konsumenta skoro niechcą naprwic niech oddają kase! Ludzie z EA zastanówcie sie ale szybko bo to zaczyna byc irytujace zachowujecie sie jak dzieci we mgle !!! Najlepsze było tak jak grałem online na szybkim meczu rankingowym prowadzilem 2:1 połączenie zostało utracone a na moje konto została doliczona porazka litosci co za bzduryyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!! Mam nadzieje ze to sie zmieni..

• 11-02-2009 21:55 W odpowiedzi na

• Soplica
    • Posty16
    • Punkty130

witam juz chyba wiem czemu nie ma poprawki do gry bo tej gry sie nie da naprawic i z ea to wiedza dlatego wola sie chwalic ile to juz meczy rozegrano w fifie albo jakie gwiazdy pilkarskie graj w fife10 w tamtym roku o tej porze byly juz dwie poprawki do gry teraz niema nic bo wiedza ze spierniczyli ta gre tak ze tylko do kosza wywalic
  • 11-03-2009 13:14 W odpowiedzi na

• ArexxPol
    • Top 75 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia10-07-2009
    • Posty26
    • Punkty120

Witam

Moim zdaniem dla przykładu powinien zostać złożony pozew zbiorowy w sądzie i tyle . To jest jawne oszukiwanie ludzi i naciąganie na kase, towar który kupujemy ma być sprawny w 100% a tu co jest sprawne ?? Jeden błąd , którego nie potrafią wyeliminować , po prostu nas pc-towców mają głęboko w D...E , przecież kase już od nas zebrali to co im wiecej trzeba .

Takie jest moje zdanie , może w końcu ktoś się w....i i zrobi porządek z tym.

Pozdrawiam 

• 11-03-2009 23:00 W odpowiedzi na

• Soplica
    • Posty16
    • Punkty130

6 meczy rozegranych na easo ani jeden nie zaliczony! brawo panowie tworcy tej wspanialej gry fifa10
  • 11-07-2009 9:51 W odpowiedzi na

Witam

proszę o odpowiedź lub spowodowanie aby na poniższe odpowiedzieli przedstawiciele EA:

oto fragment wiadowmosci EA  dla posiadaczy konsoli

"Patch numer 2 już dziś

Łatka do FIFA 10

EA zapewnia też, że nie ma już szans, żeby rozegrany w trybie online mecz nie był zaliczany do sieciowych rankingów."

Wprawdzie gram na PC i nie mam możliwości sprawdzenie czy ta informacja jest prawdziwa, ale jeżeli tak to jest to ze strony EA conajmniej skandaliczne. Jeżeli można zrobić patcha na konsole, to nie można na PC?

Jeżeli chodzi o Twoją uwagę co do odpowiedzialności wydawcy, wybacz, ale żaden szanujący się wydawca nie wyrazi zgody na promowanie niedoróbek bo traci zaufanie klientów. Jeżeli pozwala sobie na wydanie jednego gniota to nie ma żadnej gwarancji, że pozostałe jego pozycje też nie są gniotami.

Jeszcze jedno pytanie: czy jeżeli założe temat pt. LISTA UCIEKINIERÓW gdzie będziemy wpisywali nieuczciwych graczy zostanie zaakceptowana przez moderatora czy będzie usunieta?

pzdr
  • 11-09-2009 12:01 W odpowiedzi na

Wy chociaż możecie grać online... Nie narzekajcie ;-).

• 11-09-2009 22:13 W odpowiedzi na

• Soplica
    • Posty16
    • Punkty130

to ze nie mozesz grac online to raczej przyczyny szukalbym w kompie a nie w grze ja kiedys nie moglem grac np. przez antyvira blokowal mi poloczenie
  • 11-10-2009 9:09 W odpowiedzi na

• ArexxPol
    • Posty26
    • Punkty120

Witam

Ja mam ten sam problem co kolega powyżej , od zakupu gry nie jestem w stanie rozegrać żadnego meczu online , powodem jest błąd fifa.exe , a mój komp raczej nie jest słaby :

Mój sprzęt to :
    AMD Athlon(tm)64X2Dual Core Procesor 6000+
    4GB ramu
    NVIDIA GeForce 9800 GT
    System VISTA ULTIMATE (oryginalny)
    Łącze internetowe 4 Mb , IP zewnętrzne

Więc jest to ewidętny  błąd w grze a nie moja wina , WIęc do cholery jasnej kiedy bedzie ta poprawka bo mnie już krew zalewa!!!???

Pozdrawiam

• 11-10-2009 19:39 W odpowiedzi na

• gygis
    • Data dołączenia10-16-2009
    • Posty24
    • Punkty155

Nie ma co się łudzić poprawki prawdopodobnie nie będzie skoro do tej pory nie ma. Na konsole wyszły dwie a o nas pctowców ea nie dba.Może wypowiedziałby się któryś z moderatorów lub panów z ea podobno przeglądają fora i ustosunkowałby się do pytania?????ale jak znam życie to nie liczyłbym na to.
  • 11-11-2009 19:34 W odpowiedzi na

• ArexxPol
    • Posty26
    • Punkty120

To do k**y nędzy są tutaj chyba jakieś osoby kompetentne , które mogą się dowiedzieć więcej niż my "szare myszy" , teraz mam pytanie : gdzie i do kogo mogę się zwrócić w sprawie oddania gry (gra nie jest  w pełni "sprawna " i po co mi takie badziewie) zapłaciłem za przedmiot który ma być sprawny w 100% a nie jest tak jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc z góry serdeczne dzieki , apropo żeby założyć pozew zbiorowy podobno jest potrzebnych 10 osób ,które mają ten sam problem z tym samym przedmiotem, są chętni ??

Pozdrawiam 

• 11-11-2009 21:55 W odpowiedzi na

• Ratajr1975
    • Brak oceny
    • Data dołączenia10-29-2009
    • Posty2
    • Punkty30

Ja jestem chętny, bo to jest faktycznie kpina i farsa, gra jest do wyrzucenia.
    • Punkty za posty: 20
Strona 1 z 2 (28 pozycje) 1 2 Dalej >