[FIFA.11] Wasze pomysły

Ostatni post: 07-27-2010 11:24, autor: Szakal7PL. Odpowiedzi: 235.
Strona 1 z 16 (236 pozycje) 1 2 3 4 5 Dalej > ... Ostatnia »
Rozmieść posty: Wstecz Dalej
  • 10-23-2009 9:38

• Havoc
    • Top 10 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia05-22-2008
    • Ząbki
    • Posty940
    • Punkty6 840

[FIFA.11] Wasze pomysły

Witam. Oto jest inicjatywa EA Polska, byście mogli drodzy fani gry FIFA podać własne propozycje zmian, dodatków etc. do następnej edycji oznaczonej cyferką 11. Z pewnością najlepsze pomysły 'pójdą wyżej' i w przyszłym roku zobaczymy je w grze. Zapraszam do dyskusji.

Regulamin forum - jeżeli Twój temat/post nie spełnia jego wymogów, licz się z brakiem odpowiedzi, bądź usunięciem czy też zamknięciem tematu/posta nawet bez powiadomienia.

• Punkty za posty: 335
  • 10-25-2009 8:23 W odpowiedzi na

Re: FIFA 11 – wasze pomysły

Zobaczcie jak zrobili pes10 i zobaczcie jaki wy zrobiliscie syf  i wyciasgnijcie wnioski   najwazniejsza zecz zliokwidowac bezkarnych uciekinierow

• Punkty za posty: 15
  • 10-25-2009 14:10 W odpowiedzi na

• Sebito
    • Top 500 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia09-16-2009
    • Posty9
    • Punkty55

Niech wersja PC po prostu nie odbiega jakością od wersji konsolowych. Konami potrafi, więc nie wmówicie mi, że to niemożliwe. I NIECH WRESZCIE NAZWISKA NA KOSZULKACH BĘDĄ PISANE ODPOWIEDNIMI CZCIONKAMI >_<

• Punkty za posty: 5
  • 10-27-2009 17:53 W odpowiedzi na

• Konrad11
    • Brak oceny
    • Data dołączenia10-27-2009
    • Posty1
    • Punkty10

No i przede wszystkim sędziowanie-te zółte kartki za brutalne faule powodujące kontuzje lub karny za lekkie popchnięcie to żenada

• Punkty za posty: 10
  • 10-28-2009 11:54 W odpowiedzi na

• Browarek
    • Data dołączenia10-24-2009
    • Posty7
    • Punkty10

Najgorsze jest to że fifa reklamowała się w zeszłym roku że wersja PC dorówna a nawet będzie lepsza od konsolowej. Uważam że powinniście zrobić coś z edytorami piłkarzy i klubów bo są one bardzo nie dopracowane a każdy stworzony gracz jest praktycznie identyczny. Myśle także że można by stworzyć zabezpieczenie przed wychodzeniem z gry. Jeżeli jeden z graczy przegrywając po np 60 minucie wyszedłby z gry lub rozłączył się z internetu, gracz który wygrywał dostaje zwycięztwo.

• 10-28-2009 13:53 W odpowiedzi na

• grzesnow
    • Brak oceny
    • Data dołączenia10-28-2009
    • Posty1
    • Punkty10

Fifa powinna mieć mniejsze wymagania na PC. Powinno być tez poprawiona rozgrywka przez Internet (rozłanczanie, oczekiwanie na rozgrywkę).

• 10-28-2009 14:15 W odpowiedzi na

• grzes430
    • Brak oceny
    • Posty1
    • Punkty10

ja bym najbardziej chciał oficjalne rozgrywki ligi mistrzów i ligi europejskiej

a nawet moglibyście dać oficjalnych sędziów 

dla mnie jest to ważne

• 10-28-2009 16:10 W odpowiedzi na

• wislak15
    • Brak oceny
    • Posty4
    • Punkty50

Fifa na konsole ma zawsze duzo ulepszen, a na PC jest praktycznie taka sama. Konami potrafi zrobic dobrego PES-A i na PC i na konsole

• 10-28-2009 18:06 W odpowiedzi na

• tomasson90
    • Brak oceny
    • Posty2
    • Punkty15

grzes430:

ja bym najbardziej chciał oficjalne rozgrywki ligi mistrzów i ligi europejskiej

a nawet moglibyście dać oficjalnych sędziów 

dla mnie jest to ważne

Akurat kolego dodanie ligi mistrzów i ligi europejskiej nie jest możliwe, ponieważ Konami wykupiło licencję na te rozgrywki na ileśtam lat, nie pamiętam ile.

Ale zgadzam się z tobą co do sędziów, i niech PCtówka rzeczywiście będzie choć zbliżona do konsolowej, bo to jest jawna kpina z graczy. To chyba nieodpowiedni wątek, ale domagam się powrotu gier NHL i Madden NFL na PCty, ponieważ dotychczas skupiałem się tylko na tych dwóch ostatnich tytułach, FIFE również kupowałem, ale po tym jak przetestowałem u kolegi jego FIFE 10 wersja PC pomyślałem że lepiej zrobię jak równowartość ceny FIFY wyrzucę do śmieci, ale powtarzam, najbardziej zależy mi na NHL i Madden NFL 11.

• 10-28-2009 18:08 W odpowiedzi na

• wysoki707
    • Brak oceny
    • Posty1
    • Punkty5

Włączam się do prośby o ligę mistrzów i ligę europejską, moglibyście dodać ligę grecką i rosyjską i zrobić jakieś sensowne eliminacje do tej ligi mistrzów. W sensie, że bardziej realistyczne, np. Wisła Kraków za mistrzostwo Polski ma pewne miejsce w lidze mistrzów, tak samo jakieś tam czeskie kluby.Niech się męczą w eliminacjach. Może trochę bardziej realistyczni kibie. Mogłoby też zależeć od nas czy gramy na czas bramkarzem za bardzo, jak tak to żółta kartka, jakieś sprzeczki z sędziami i między piłkarzami. Powinno też widać ławkę rezerwowych. Mowię o wersji na xboxa. Gameplay takto bardzo fajny no i grafa wiadomo też super. I to chyba na tyle dzisiaj, bo nic mi do bańki nie wpada. ;)

• 10-28-2009 18:35 W odpowiedzi na

• DeViLl0o
    • Data dołączenia08-03-2008
    • Posty6
    • Punkty15

Kamery - Powinny być zmienione od dobrej FIFA2003 nie zostały w ogóle zmienione.

Modele - Piłkarzy, Stadionów, Piłki, Bandy w GIF Koszulki, Rękawic, Bramek, Boiska, Murawy 3d

Grywalność, całkiem nową fizykę piłki i do tego zachowania bramkarzy jak i piłkarzy wychodzących na pozycję. I dużo lepsza sztuczna iteligencja drużyny przeciwnej. (Wygrywają 2:0 a grają tak chaotyczni i przegrywają w konsekwencji mecz) Nie chciałbym tutaj porównywać tej gry do PES'a ale muszę - trzeba coś zrobić z tym dryblingiem bo w PES fajnie zrobione jest to ze mozemy dziobnac pilke przed przeciwnikiem i odskoczyć na bok i zmylić przeciwnika jednak w FIFIE PCtowy zawodnik zawsze wie w którą stronę pójdziemy ... ; (

• Punkty za posty: 15
  • 10-28-2009 23:10 W odpowiedzi na

• djPalacio
    • Brak oceny
    • Posty1
    • Punkty5

Ja bym chciał nowe animacje. Możliwośc chodzenia bramkarzem po polu karnym i ponownego łapania przez niego piłki po wypuszczeniu jej. Lige Argentyńską . W Rest of World druzyny z ligi Mistrzow Azjatyckiej, Ameryki Południowej , Ameryki Północnej i Afryki. Puchar Copa Libertadores Prawdziwy system rozgrywki ligi meksykańskiej. Wiecej lig w live season. Bardziej przyciemniony kolor murawy. Teraz za bardzo swieci w oczy, Komputer oddaje wiecej strzalow. W trybie zostan gwiazda gra sie po to aby za dobra gre uzyskac jakis kontrakt z dobrym klubem. Tryb Kariery i sezon dla wiecej niz 1 gracza naraz. Mniejszy automatyzm bronienia bramkarzem. Wiekszy wplyw powinnismy miec my sami na to. Czy wyczujemy kiedy sie rzucic i jak typ rzucenia wybierzemy. Zawodnicy powinni sie mniej meczyc. Np taki Messi w zostan gwiazda bardzo szybko sie meczy i spada mu wytrzymalosc a na koniec meczu w statystykach jest napisane ze przebieg tylko powyzej kilometra a naprawde biegaja oni okolo 10 km. Noty zawodnikow powinny nie byc od 1-100 a od 1-1000 przy zwiekszeniu tej liczby punktow. Zwiekszy sie znacznie roznica umiejetnosci pomiedzy pilkarzami bo teraz wszyscy za bardzo podobnie do siebie graja, czy to Legia czy Barca kazde podanie wyglada tak samo, Nie widac ze tu podaje jakis przeciętniak a tu zawodnik z swiatowej półki. I sadze tez ze wielu pilkarzy ma zawyzane noty ale nie mozna im ich obnizyc bo wtedy beda za slabi. I przez to traca na tym ci dobzi zawodnicy ktorzy maja noty porownywalne z graczami z znacznie nizszej polki,
  • 10-29-2009 13:13 W odpowiedzi na

Moim skromnym zdaniem w FIFA 11 powinien brylować kompletnie przebudowany tryb Zosatań Gwiazdą. Otóż powinno się robić piłkarza, który miałby na początku 60 OVL (tak jak teraz) tylko, że nie wybierałoby się go do drużyny tylko tak jak PES 2010 grałoby się mecz pokazowy, na którym byliby skauci z różnych klubów. Po takim mecz dostawało by się kilka ofert (w zależności od występu) od tychże klubów. Np. ofertę od Manchasteru UTD i na początku grałoby się w rezerwach, później łąwka rezerwowych, później końcówki meczów aż w końcu jak byłoby się (w zależnośći od umiejętnośći) zawodnikiem I składu.

Przydałaby się też licencjonowana Unibet 1 liga.

Także Tryb menadżerski mnie od paru lat rozczarowuje. Co roku spodziewam się wprowadzenia zrywania kontraktów i prawdziwych piłkarzy bez klubów. "Prawdziwych" czyli tych którzy naprawdę nie mają klubu (Ebi Smolarek).

Czekam też na licencjonowaną reprezentację Polski.

Pozdrawiam ;) 

• 10-29-2009 16:39 W odpowiedzi na

• wislak15
    • Brak oceny
    • Posty4
    • Punkty50

W Fifie co roku pilkarze z ligi polskiej majatakie same umiejetnosc, a przeciez np. Boguski czy P.Małecki nie powinni miec umiejetnosci 60. wielu zawodnikow nie jest rowniez na swoich pozycjach np. Piotr Brożek. Wiele drużyn ma stadiony zupelnie inne niz w rzeczywistosci np. Werder ma stadion na ok.40 tys. a w Fifie na ok. 3-4 tys. w trybie zostan gwiazdą powinno sie móc przechodzic do innych zespolów. Sędziowie sa zawsze ci sami i nigdy nie bylo jakiegos prawdziwego.

• Punkty za posty: 30
  • 10-29-2009 17:53 W odpowiedzi na

• Lelas
    • Data dołączenia10-07-2009
    • Posty11
    • Punkty120

A ja mam taki genialny pomysł, żeby najpierw zająć się grą FIFA 10, która wciąż nie działa u wielu PC-towców (tryb gry online)

• Punkty za posty: 40
Strona 1 z 16 (236 pozycje) 1 2 3 4 5 Dalej > ... Ostatnia »